Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("CITRON")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 522

  • Page / 21
Export

Selection :

  • and

STUDIO SUL COSIDDETTO "SINTETICO PALERMO" UTILIZZATO PER ADULTERARE L'ESSENZA DI LIMONE DURANTE LA STAGIONE AGRUMARIA 1971-1972 = ETUDE DU SOI-DISANT "SYNTHETIQUE DE PALERME" UTILISE POUR LA FALSIFICATION DE L'ESSENCE DE CITRON AU COURS DE LA SAISON AGRUMICOLE 1971-1972BONACCORSI V; PULEIO G; RUSSO U et al.1972; ESSENZE DERIV. AGRUM.; ITAL.; DA. 1972; VOL. 42; NO 3; PP. 243-253; BIBL. 8 REF.Serial Issue

UTILIZATION OF CITRUS WASTES FOR THE PRODUCTION OF FUNGAL PROTEINLABANEIAH MEO; ABOU DONIA SA; MOHAMED MS et al.1979; J. FOOD TECHNOL.; GBR; DA. 1979; VOL. 14; NO 1; PP. 95-100; BIBL. 14 REF.Article

SU ALCUNI RAPPORTI DI ASSORBANZA NELL' I.R. (REGIONE DA 1850 A 1525 CM-1) DEGLI OLII ESSENZIALI DI LIMONE = SUR QUELQUES RAPPORTS D'ABSORPTION DANS L'IR (REGION DE 1850 A 1525 CM-1) DES HUILES ESSENTIELLES DE CITRONCALVARANO M; DI GIACOMO A.1972; ESSENZE DERIV. AGRUM.; ITAL.; DA. 1972; VOL. 42; NO 3; PP. 263-273; BIBL. 8 REF.Serial Issue

ESTUDIO DE ACEITES ESENCIALES DE LIMON. II. PROCESO DE ENVEJECIMIENTO = ETUDE DES HUILES ESSENTIELLES DE CITRON. II. PROCESSUS DE VIEILLISSEMENTCARMONA P; BELLANATO J; HIDALGO A et al.1974; REV. AGROQUIM. TECNOL. ALIMENT.; ESP.; DA. 1974; VOL. 14; NO 3; PP. 375-386; ABS. ALLEM. FR. ANGL.; BIBL. 10 REF.Article

ETUDE DE QUELQUES CARACTERES BIOCHIMIQUES DE CITRONS ET JUS DE CITRONS DE VARIETES IRANIENNES.EJLALI M.1976; FRUITS; FR.; DA. 1976; VOL. 31; NO 9; PP. 541-542; BIBL. 7 REF.Article

L'ESSENZA DI LIMONE DELLA PROVINCIA ARGENTINA DI TUCUMAN = L'HUILE ESSENTIELLE DE CITRON DE LA PROVINCE DE TUCUMAN, ARGENTINEDI GIACOMO A; DE IGLESIAS DIA; HUERGO HH et al.1974; ESSENZE DERIV. AGRUM.; ITAL.; DA. 1974; VOL. 44; NO 2; PP. 110-116; BIBL. 12 REF.Article

I COMPONENTI DEGLI AGRUMI. III. SCORZE = LES CONSTITUANTS DES AGRUMES. III. L'ECORCEDI GIACOMO A; CALVARANO M.1972; ESSENZE DERIV. AGRUM.; ITAL.; DA. 1972; VOL. 42; NO 4; PP. 393-410; BIBL. 1 P.Serial Issue

SUL RAPPORTO ACIDO CITRICO/ACIDO D-ISOCITRICO NEL SUCCO DI LIMONE. = RAPPORT DES TAUX D'ACIDE CITRIQUE ET ACIDE D-ISOCITRIQUE DANS LE JUS DE CITRON.PETRONICI C; BAZAN E; PANNO M et al.1978; INDUSTR. CONSERVE; ITA; DA. 1978; VOL. 53; NO 2; PP. 104-106; BIBL. 13 REF.Article

L'IMPORTANZA DEGLI OLII ESSENZIALI NELLO SVILUPPO DELLA COLTURA DEL LIMONE E DEL BERGAMOTTO IN ITALIA = IMPORTANCE DES HUILES ESSENTIELLES SUR LE DEVELOPPEMENT DE LA CULTURE DU CITRONNIER ET DU BERGAMOTIER EN ITALIESPINA P.1974; ESSENZE DERIV. AGRUM.; ITAL.; DA. 1974; VOL. 44; NO 4; PP. 353-364; BIBL. 9 REF.Article

CLOUD LOSS DURING STORAGE OF PASTEURIZED CITRUS JUICES AND CONCENTRATES = PERTE DE TURBIDITE AU COURS DE L'ENTREPOSAGE DE JUS ET CONCENTRES D'AGRUMES PASTEURISESROTHSCHILD G; KARSENTY A.1974; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 5; PP. 1037-1041; BIBL. 17 REF.Article

INQUINAMENTO DA METALLI PESANTI. III: INDAGINE SUI LIVELLI DI FIAMBO NEI SUCCHI DI LIMONI RACCOLTI IN ZONE DIVERSOMENTE CONTAMINATE = POLLUTION PAR LES METAUX LOURDS III: RECHERCHE DU TAUX DE PLOMB DANS LE JUS DE CITRONS RECOLTES DANS DES ZONES DIVERSEMENT POLLUEESCARISTI C; CIMINO G; FERLAZZO A et al.1980; ESSENZE DERIV. AGRUM.; ISSN 0014-0902; ITA; DA. 1980; VOL. 50; NO 3; PP. 172-177; ABS. ENG; BIBL. 8 REF.Article

INFLUENCE OF HOLDING TIME BEFORE PASTEURIZATION, PASTEURIZATION AND CONCENTRATION ON THE TURBIDITY OF CITRUS JUICES = INFLUENCE DE LA DUREE DE CONSERVATION AVANT PASTEURISATION, OU PAR PASTEURISATION ET CONCENTRATION, SUR LA TURBIDITE DES JUS D'AGRUMESROTHSCHILD G; KARSENTY A.1974; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 5; PP. 1042-1044; BIBL. 8 REF.Article

DETECTION OF FRAUDS IN CITRUS JUICES. XXI. CONTENT OF TOTAL NITROGEN IN THE WHEYS OF JUICES FROM SPANISH LEMONSDOYD IRANZO J; PERIS TORAN J; GRIMA R et al.1977; ESSENZE DERIV. AGRUM.; ITA; DA. 1977; VOL. 47; NO 4; PP. 485-490; BIBL. 6 REF.Article

SULLE CARATTERISTICHE DEL SUCCO DI LIMONE OTTENUTO DA FRUTTI DELLA CULTIVAR FEMMINELLO DELLA PROVINCIA DI RAGUSA = CARACTERISTIQUES DU JUS DE CITRON DU CULTIVAR FEMMINELLO, DE LA PROVINCE DE RAGUSAGAETANI O.1975; ESSENZE DERIV. AGRUM.; ITAL.; DA. 1975; VOL. 45; NO 1; PP. 38-41Article

ANALYSIS OF VOLATILE CONSTITUENTS FROM MEYER LEMON OIL = ANALYSE DES CONSTITUANTS VOLATILS DE L'HUILE ESSENTIELLE DU CITRON MEYERMOSHONAS MG; SHAW PE; VELDHUIS MK et al.1972; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1972; VOL. 20; NO 4; PP. 751-752; BIBL. 12 REF.Serial Issue

EFFECT OF CONCENTRATION PROCESS ON CLOUD STABILITY OF RECONSTITUED LEMON JUICE = EFFET DU TRAITEMENT DE CONCENTRATION SUR LA STABILITE DU TROUBLE DU JUS DE CITRON RECONSTITUEEPSTEIN D; MIZRAHI S.1975; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1975; VOL. 26; NO 10; PP. 1603-1608; BIBL. 9 REF.Article

DIFFERENTIAL SENSITIVITY TO THIABENDAZOLE BY STRAINS OF PENICILLIUM ITALICUM AND P. DIGITATUM = SENSIBILITE DIFFERENTIELLE A L'EGARD DU THIABENDAZOLE DE SOUCHES DE P.I. ET P.D.HARDING PR JR.1972; PLANT DIS. REPORTER; U.S.A.; DA. 1972; VOL. 56; NO 3; PP. 256-260; BIBL. 4 REF.Serial Issue

STORAGE STUDIES OF FREEZE DRIED LEMON CRYSTALS.KOPELMAN IJ; MEYDAY S; WEINBERG S et al.1977; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1977; VOL. 12; NO 4; PP. 403-410; BIBL. 14 REF.Article

THE MEASUREMENT OF SULPHUR DIOXIDE LOSSES IN FRUIT JUICES = MESURE DES PERTES DE SO2 DANS LES JUS DE FRUITSZIPPER AF.1974; FOOD TECHNOL. AUSTRAL.; AUSTRAL.; DA. 1974; VOL. 26; NO 6; PP. 228-231 (3 P.); BIBL. 3 REF.Article

EFFECTS OF MATURITY, STORAGE, AND ETHYLENE ON THE INDUCTION OF CAROTENOID SYNTHESIS IN CITRUS FRUITS BY 2-(4-CHLOROPHENYLTHIO)-TRIETHYLAMINE (CPTA) = EFFET DE LA MATURITE, DE L'ENTREPOSAGE ET DE L'ETHYLENE SUR L'INDUCTION DE LA SYNTHESE DE CAROTENOIDES DANS LES FRUITS D'AGRUMES PAR LA (CHLORO-4 PHENYLTHIO)-2 TRIETHYLAMINE (CPTA)JAHN OL; YOUNG R.1975; J. AMER. SOC. HORTIC. SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 100; NO 3; PP. 244-246; BIBL. 6 REF.Article

UBER DIE GEHALTE AN STICKSTOFFVERBINDUNGEN UND NITRAT SOWIE DEN FORMOL- UND AMMONIAKSTICKSTOFFWERT IN NATUERLICHEN GRAPEFRUIT- UND ZITRONENSAEFTEN = TENEUR EN COMPOSES AZOTES ET NITRATES ET INDICE DE FORMOL ET D'AZOTE AMMONIACAL DANS LES JUS NATURELS DE GRAPEFRUIT ET DE CITRONBENK E; SEEFRIED R.1975; RIECHST. AROM. KOERPERPFLEGEMITTEL; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 25; NO NO 7; PP. 194-196; BIBL. 6 REF.Article

DETERIORATION MECHANSIM OF LEMON FLAVOR. 2. FORMATION MECHANISM OF OFF-ODOR SUBSTANCES ARISING FROM CITRAL = LES MECANISMES DE DETERIORATION DE LA FLAVEUR DU CITRON. 2. MECANISMES DE FORMATION DE DEFAUTS DE FLAVEUR DERIVES DU CITRALKIMURA K; NISHIMURA H; IWATA I et al.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 4; PP. 801-804; BIBL. 15 REF.; 4 FIG./1 TABL.Article

STORAGE CAPABILITY AT DIFFERENT TEMPERATURES OF LEMONS GROWN IN ISRAELCOHEN E; SCHIFFMANN NADEL M.1978; SCI. HORTIC.; NLD; DA. 1978; VOL. 9; NO 3; PP. 251-257; BIBL. 7 REF.Article

DESAROLLO, PRODUCTIVIDAD Y CALIDAD DE LA FRUTA DEL LIMONERO EUREKA SOBRE NUEVE PORTAINJERTOS = CROISSANCE, RENDEMENT ET QUALITE DU FRUIT DU CITRON EUREKA CULTIVES SUR NEUF PORTE-GREFFESFOGUET JL; OSTE CA; ALVAREZ S et al.1977; REV. INDUSTR. AGRIC. TUCUMAN; ARG; DA. 1977; VOL. 54; NO 1; PP. 17-27; ABS. ENG; BIBL. 10 REF.Article

LEMON JUICE PARTICULATES. SOME EFFECTS OF JUICE PROCESSING.VENOLIA W; PEAK S.1976; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 24; NO 4; PP. 825-828; BIBL. 4 REF.Article

  • Page / 21